Centrale Verwarming (CV)

TTN Nunspeet verzorgt alles op het gebied van centrale verwarming. In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles wat betrekking heeft op de centrale verwarming is mogelijk, van de levering en installatie van een cv-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen. Op gebied van centrale verwarming zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u niet alleen denken aan de keuze van de warmtebron, bijvoorbeeld een CV-ketel, maar ook aan de manieren waarop de warmte verspreid wordt. Naast centrale verwarming via radiatoren, behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.
Waterzijdig inregelen. Misschien kent u het wel; aan de ene kant van het gebouw is het te warm, en aan de andere kant is het te koud. Wij hebben de oplossing: “waterzijdig inregelen”! Waterzijdig inregelen betekent dat we bij elke radiator de doorstroming zo vergroten, of verkleinen, dat de radiator de optimale hoeveelheid warmte afgeeft. Zo wordt elk vertrek gelijkmatig verwarmd. Meestal is het zo dat in een gebouw de vertrekken die het verst bij de ketel weg zijn, het minst warm worden. Daarentegen wordt in de andere vertrekken, dichterbij de ketel, de radiator bijna dichtgedraaid omdat het daar te warm is. Wij komen graag bij u langs om de problemen met de warmte- of kouderegulering in uw school, bedrijf of woning op te lossen. Met het waterzijdig inregelen is een besparing van 10 tot 30 procent mogelijk. Dat komt neer opeen  terugverdientijd  van twee tot drie jaar. De kosten van waterzijdig inregelen zijn afhankelijk van de grootte van uw gebouw of woning.

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt u comfort, is energiezuinig en is daarom erg geliefd. U kunt kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming. Wij hebben jarenlange ervaring met vloerverwarming aanleggen en installeren. Door deze ervaring garanderen wij u de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Of het nu vloerverwarming voor tegels, laminaat of hout is wij kunnen u uitstekend van dienst zijn.
Alleen in de badkamer vloerverwarming? Geen probleem, wij installeren dit graag voor u.
Ook als complete CV installatie is vloerverwarming een optie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming of juist advies wat het beste bij u past?
Neemt u dan contact met ons op en samen kijken we naar uw mogelijkheden.

remeha_logo nefitvaillantintergasalbrand