Elektrotechnische installaties

Ook voor elektra werkzaamheden bent u bij TTN Nunspeet aan het goede adres. Van kleine storingen en reparaties tot de aanleg van een geheel nieuwe installatie.

Storingen en reparaties

Een storing aan u elektrische installatie kunnen wij snel voor u oplossen. Met moderne meetapparatuur kunnen wij de storing  lokaliseren en verhelpen. Daarnaast repareren we bijvoorbeeld dimmers, travo’s, verlichting, CAI en UTP aansluitingen.

Vervangen meterkastopstelling

In het verleden werden meterkasten niet met een aardlekschakelaar uitgevoerd. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is een goed functioneerdende aardlekschakelaar heel belangrijk! Als in u woning nog een verouderde meterkast zit is het verstandig deze te vervangen. Wij kunnen de meterkastopstelling vervangen voor een kast met hoofdschakelaar, aardlekschakelaar en installatieautomaten. In veel gevallen kan een standaard meterkastopstelling gemonteerd worden indien dat niet past stellen we een maatwerk kast samen. Tevens controleren we of de bestaande aarding nog voldoet aan de eisen.

Uitbreiding en aanleg installaties

Bij de uitbreiding en aanleg van een elektrische  installatie is een goed ontwerp belangrijk. Aan de hand van U wensen en onze ervaring maken wij samen met U een passend ontwerp. Verlichting nemen wij ook mee in het ontwerp. Er kan gekozen worden tussen opbouw armaturen of armaturen die worden ingebouwd in de bouwkundige constructie. Afhankelijk van de situatie wordt bepaald of een externe lichtadviseur nodig is. Buitenverlichting en tuinverlichting  behoort ook tot de mogelijkheden.

Datanetwerk

Aanleggen van een datanetwerk; niet zomaar even een paar kabeltjes aan elkaar sluiten. Wij beginnen met het inventariseren van de behoeften. Waar rekening mee dient te worden gehouden en wat in de toekomst nodig zal zijn. TTN Nunspeet heeft de ervaring en levert elk datanetwerk helemaal zoals afgesproken. TTN Nunspeet heeft nauwe contacten met leveranciers van de benodigde materialen zodat u gegarandeerd bent van een betrouwbaar datanetwerk.

Ook wanneer er een bestaand netwerk aanwezig is, maar deze uitgebreid of geoptimaliseerd moet worden kunt u ons inschakelen. Wij nemen dan het bestaande netwerk als basis en breiden deze in nauw overleg met u uit. Een datanetwerk is veelal de basis van uw werkzaamheden. Tegenwoordig kunt u haast niet meer zonder een betrouwbaar netwerk. Wij zijn ons hier zeker van bewust en denken met u mee hoe u met uitbreidingen en aanpassingen het netwerk kunt optimaliseren.

hager_logogira_logobusch-jaeger_logo