Energie besparen

Ons doel is om energie te besparen en comfort te verhogen. Totaal Techniek Nunspeet heeft de kennis van bouw- en installatietechniek en daardoor bent u gegarandeerd van kwaliteit. Dit kan door het installeren van zonnepanelen, het plaatsen van warmtepomp, het aanpassen van huidige installaties, etc.

De afgelopen jaren is de aandacht voor alternatieve energie en duurzame installaties toegenomen. Met de groter wordende vraag naar fossiele brandstoffen stijgen de energieprijzen. Met de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen zullen de energieprijzen alsmaar verder stijgen. Door te kiezen voor duurzame toepassingen maakt u een energiebewuste keuze.

Tegenwoordig bestaan er talloze mogelijkheden om de energiebehoefte te verduurzamen. Denk hierbij aan zonnepanelen, warmtepompen, het toepassen van ledverlichting met daglicht regeling
en zonneboilers. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wind-energie maken het mogelijk om nog meer rendement uit het opwekken van duurzame energie te halen.

Duurzame oplossingen

Naast duurzame installaties is het ook mogelijk voor kleinere duurzame oplossingen te kiezen zoals LED-TL verlichting of het gebruik van een slimme thermostaat. Dit soort oplossingen zijn eenvoudig te realiseren maar kunnen veel verschil maken.

intechenergy_logospectrusTTN-Nunspeet